Seattle Cop skubber en cykel over hovedet af Breonna Taylor Demonstrant

Studerende, der deltog i basisundersøgelsen og workshops, var uenige om, at hjelmsting bør være obligatorisk. men i senere workshops og fokusgrupper studerende sagde, at dette var den eneste sikre måde at få eleverne til at bære hjelme. Data blev indsamlet fra en formålsbaseret stikprøve på 1180 studerende, der selv identificeret som cyklister og 1128 forældre eller værger i to statslige grundskoler i to bykommuner i den nordlige del af Istanbul, Tyrkiet. Der er specialture som dem, der sporer en del af Tour de France-ruten. Så der er ingen bekymringer om vibrationer og rystelser. Selv om dette spejl kommer til en højere pris end de fleste, det er virkelig et glimrende valg, da dens sjældne kvaliteter.

Du vil også opdage, at mountainbike hjelme ofte kan komme med et visir, da der er en større sandsynlighed for vragrester bliver kastet op, når du kører. Endelig finder vi større effekter af hjelm love på stigende hjelm brug for voksne med børn i husstanden, i overensstemmelse med rollemodellering adfærd. All-age hjelm love havde beskedne virkninger på at reducere cykling og stigende in-home motion i vintermånederne blandt voksne, men ikke meningsfuldt påvirke vægten. Vi leverer nye beviser på hjelm love ved at studere Canada ved hjælp af forskelle-i-forskelle modeller og begrænset område-identificerede folkesundhed undersøgelse data med oplysninger om cykling og hjelm brug for næsten 800.000 personer fra 1994-2014. Vi bekræfter først tidligere mønstre fra USA, at love, der kræver unge til at bære hjelme betydeligt øget ungdom hjelm brug. Disse aktiviteter skal stilles til rådighed på daglig basis med et endeligt mål om at reducere kriminalitet, forbedre den menneskelige tilstand af samfund, reducere fattigdom og forberede børnene til en karriere i militæret eller Public Service Department ved at give positive rollemodeller for børnene at se op til og gå til, når de har et problem samt sjove og spændende aktiviteter, der åbner kid sind til en verden af håb og muligheder uden for boksen.

Altid kigge efter mindst én certificering, før de køber en børn hjelm. Uanset hvad sagen kan være, er det vigtigt, at du tager dig tid til at lede efter en højt kvalificeret advokat. Hvis du har kuperet terræn, kan du ønsker en lettere cykel med et lavere gearforhold. Disse hjelme kan ikke håndtere cykling påvirkninger. Programmet blev ikke evalueret på grund af den ikke-intercentionistiske strategi anbefalet af de studerende og indførelsen af obligatoriske hjelme. Dokumentets hovedtekst beskriver og evaluerer pilotprogrammet. Et program, der bestod af peer dataindsamling af korrekt hjelm brug, uddannelse om, hvordan man bærer en cykelhjelm korrekt, peer målsætning, offentlig udstationering af den procentdel af korrekt hjelm brug, og fælles forstærkere, som alle blev gennemført af skolen ressource officer, øget eftermiddag hjelm brug og eftermiddag korrekt hjelm brug i alle tre skoler. I den voksne gruppe, kvinders køn (ELLER: 1,26), højere indkomst (ELLER: 1,43), videregående uddannelse (ELLER: 1,68), ikke-rygerstatus (OR: 2,0) og afholdenhed fra alkohol (1,27) var forbundet med hjelmbrug.

Brug af hjelm var størst blandt de 12-14-årige (71,7 %) og lavest blandt de 15-18-årige (33,3 %). Hos teenagere, drikke alkohol (ELLER: 2,8) og rygning (ELLER: 4,4) var stærkt forbundet med hjelm ikke-brug. I Danmark brugte 68% af børnene, som er passagerer på cykler (børn mellem 0 og 5 år), hjelme. De mest citerede grunde til ikke at bære hjelm var: ‘don’t own one’, ‘hjelme er uncool’, og ‘ubehageligt’. Strategier foreslået at gøre hjelme mere acceptabelt var: udvikle mere komfortable og fashionable design, og lavere hjelme omkostninger. Flere og flere producenter er faktisk at skabe elektriske cykler, fordi det er en god måde, at mænd og kvinder kan reducere deres brændstofomkostninger hvert eneste år.

Resultaterne af denne undersøgelse drøftes i forbindelse med andre undersøgelser og vedrører deres konsekvenser for folkesundheden. Baggrund: Forekomsten af cykelhjelm brug og de faktorer, der er forbundet med hjelm brug i Ontario er præsenteret i denne undersøgelse. Disse retningslinjer blev udviklet til statslige og lokale agenturer og organisationer, der planlægger programmer for at forhindre hovedskader blandt cyklister gennem brug af cykelhjelme. Samlet vores resultater bekræfter, at alle-alder hjelm love kan være effektive til at øge befolkningen hjelm brug uden betydelige utilsigtede negative sundhedsmæssige konsekvenser. Projektet viste imidlertid, at aktionsforskning med succes kan anvendes sammen med børn. Dette papir skitserer en 2 år community-baseret aktion forskningsprogram til at udvikle strategier for at øge cykelhjelm iført af børn fra en landlig by i Queensland, høvding cykelhjelm test – https://cykelairbag.dk/ – Australien.