Har en Mailing liste over dine egne

Uanset hvilken type af e-mail, du sender ud, skal du bruge en postliste. Den grundlæggende måde at opbygge en postliste er ved at erobre navn og e-mail-adresseoplysninger for alle, der køber eller viser interesse i dit produkt.

En e-mail-liste, som du indsamler selv er sin vægt værd i guld. Dette kan opnås ved hjælp af en liste manager på dit websted. Listeadministratorer også give den HTML-kodning til formen på siderne Gateway. En liste Bestyrer indsamler e-mail-adresser, der er samlet med formen. Således indsamles din e-mail-liste. Dette kan tage noget tid, så der findes metoder til at bruge, før du får din egen e-mail-liste, der er bygget.

En måde at bygge en postliste er at gøre ad swaps med andre listeejere af. Den måde virker er, du (som firma A) har en e-mail-liste, som du sender nyhedsbreve til og en anden liste ejer (selskab B) har en liste over de sender nyhedsbreve til. Virksomhed A og virksomhed B placere annoncer på en anden postlister. Hver enkelt af jer er at fremme den andens liste.

Du kan leje eller købe målrettede e-mail-lister. Listen du udvikler ved hjælp af kundernes egne navne er kaldet “house listen.” Selvfølgelig, når du først starter ud, er oversigten hus tilbøjelige til at være mager. For at forøge det, er en vej at gå, leje eller købe en postliste. Der er to måder at købe eller leje en postliste — nærmer sig den virksomhed, du ønsker at leje fra direkte eller ved hjælp af en liste mægler. Enhver virksomhed, der e-mails oplysninger til sine kunder normalt har en listeadministrator, der håndterer forespørgsler og ordrer til postlisten.

En anden måde at opbygge en e-mail liste er at liste dit nyhedsbrev i alle ezine mapper.