3 ting alle Affiliate marketingfolk skal overleve Online

Hver affiliate marketing er altid på udkig efter den vellykkede marked, der giver den største lønseddel. Nogle gange tror de, det er en magisk formel, der er let tilgængelige for dem. Faktisk er det mere kompliceret end. Det er bare godt markedsføringspraksis, der er blevet bevist over års hårdt arbejde og engagement.
Der er taktik, der har arbejdet før med online markedsføring og fortsætter med at arbejde i online affiliate marketing verden af i dag. Med disse top tre marketing tips, vil du være i stand til at øge dit salg og overleve i affiliate marketing online.

Hvad er disse tre taktik?

1. ved hjælp af unikke websider til at fremme hver separat produkt du er markedsføring. Ikke klumper det hele sammen blot for at spare nogle penge på Webhosting. Det er bedst at have et websted med fokus på hver enkelt produkt og intet mere.

Altid medtage Produktanmeldelser på hjemmesiden, så besøgende vil få en indledende forståelse på hvad produktet kan gøre for dem, der køber dem. Også omfatte udtalelser fra brugere, der allerede har prøvet produktet. Sørg for, at disse kunder er mere end villig til at tillade dig at bruge deres navne og billeder på webstedet på det produkt, du er markedsføring.

Du kan også skrive artikler fremhæve anvendelserne af produktet og inkludere dem på hjemmesiden som en ekstra side. Gøre siderne attraktive overbevisende og omfatter opfordringer til at handle på oplysninger. Hver overskrift bør tiltrække læsere for at forsøge at læse mere, selv kontakte dig. Fremhæve dit særlige punkter. Dette vil hjælpe dine læsere til at lære, hvad siden handler om og ønsker at finde ud af mere.

2. tilbyde gratis rapporter for dine læsere. Hvis det er muligt at placere dem på meget oversiden af din side så det de simpelthen ikke kan være savnet. Prøv at oprette autoresponder budskaber, der vil blive sendt til dem, der input deres personlige oplysninger ind i din tilmelde boks. Ifølge forskning lukkede et salg normalt på den syvende kontakt med udsigt.

Kun to ting kan eventuelt ske med websiden alene: lukket salg eller udsigten indlevering siden og vender aldrig tilbage igen. Ved at placere nyttige oplysninger i deres indbakker på visse angivne periode, vil du minde dem om det produkt, de troede, de ønsker senere og vil finde ud af, at salget er lukket. Vær sikker på, at indholdet er rettet mod specifikke grunde til at købe produktet. Gør det ikke lyde som en salgstale.

Fokus på vigtige punkter som hvordan dit produkt kan gøre livet og ting nemmere og sjovere. Omfatte overbevisende emnelinjen i e-mailen. Så meget som muligt, undgå at bruge ordet “gratis”, fordi der er endnu ældre spam-filtre, som lossepladser slags indhold i junk før selv når man læser dem først. Overbevise dem, der har tilmeldt sig din gratis rapporter, at de vil mangle noget stort hvis de ikke benytte sig af dine produkter og tjenester.

3. få form for trafik, der er målrettet til dit produkt. Tænk, hvis den person, der har besøgt din hjemmeside har ingen interesse overhovedet i hvad du tilbyder, vil de være blandt dem, der færdes og aldrig komme tilbage. Skrive artikler til offentliggørelse i e-zines og e-rapporter. Denne måde kan du finde publikationer, der fokuserer på dine målkunder og hvad du har sat op måske bare snuppe deres interesse.

Forsøge at skrive mindst 2 artikler om ugen, med mindst 300-600 ord i længden. Ved kontinuerligt at skrive og vedligeholde disse artikler kan du generere så mange som 100 målrettede læsere til dit websted i en dag.
Husk altid at kun 1 ud af 100 personer er tilbøjelige til at købe dit produkt eller få dine tjenester. Hvis du kan generere så meget som 1.000 målrettede hits til din hjemmeside på en dag, gøres betyder, at du kan 10 salg baseret på den gennemsnitlige statistik.

Den taktik opgivet ovenfor virkelig lyder ikke meget vanskeligt at gøre, hvis du tænker over det. Det kræver bare lidt tid og en handlingsplan på din side.

Forsøge at bruge disse tips for flere affiliate marketing-programmer. Man kan opretholde en god kilde til indkomst og overleve i denne branche, at ikke alle marketingfolk kan gøre.
Udover, Tænk på de store lønsedler du vil modtage…